Nice-systemet

Nice-systemet inneholder all funksjonalitet som kreves for å drive en moderne og omfattende forsikringsvirksomhet. Systemet har over lang tid og i mange ulike forsikringsvirksomheter i flere land bevist sin robusthet og fleksibilitet.

Implementation & drift av Nice-systemet

Komplett og velprøvet standardsystem

Nice-systemet er et moderne og funksjonsrikt forsikringssystem som dekker alle behov innen skade- og personforsikring.

Digitale løsninger

Nice-systemet er i forkant når det gjelder bruk av digitale løsninger for forsikringsbransjen. Våre kunder er operative innen «pay-as-you-drive», bruk av automatiserte tjenester og nye betalingsløsninger.

Kunde- og partnerportaler på web

-

Web services for eksterne integrasjoner

-

Pay-as-you-drive

Løsning med månedlig oppdatering av kundescore og premie

Usage-based insurance

-

Nye muligheter initiert av IOT

-

Automatiserte tjenester/roboter

-

Elektronisk kundekommunikasjon og digitale dokumenter

-

Nye betalingsløsninger

-

Skadeforsikring og livsforsikring

Vi har lang erfaring med å utarbeide og implementere produkter innen motorforsikring, privatforsikring, næringslivsforsikring, landbruksforsikring, personforsikring, helseforsikring med mer.

Tabellbasert produktbygger

Nice-systemets tabellbaserte produktarkitektur håndterer alle risikobaserte forsikringsprodukter. Forsikringsselskapets produktansvarlige kan ved hjelp av tabeller bygge alle komponenter i et forsikringsprodukt.

Produktarkitekturen har integrert matrisefunksjonalitet som knytter sammen informasjonsfelter fra kunde og forsikring for tarifferings- og valideringsformål.

Kontakta oss

Vi har siden 1987 levert systemløsninger og vært en partner til skandinaviske forsikringsvirksomheter. Vårt mål er å bidra til at våre kunder alltid er konkurransedyktige.

Frode Kongsrud, Daglig leder
+47 901 51 730
Send e-post